Η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε ανέμελη με μικροσκοπικό μπικίνι στην παραλία

Η Μαρίνα Πατούλη περνάει υπέροχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Με υπέροχες αναλογίες που πολλές θα ζήλευαν στην ηλικία της, (μπορεί και μικρότερες), η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, πολλές φορές γίνεται στόχος κακοπροαίρετων σχολίων, κυρίως λόγω του νεανικού της στυλ αλλά και για την αυτοπροβολή που δείχνει να απολαμβάνει στα social media. Το γεγονός ότι ο σύζυγός της έχει την ανώτατη θέση στην τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν την εμποδίζει να ποζάρει με νάζι, επιδεικνύοντας τα μοδάτα μαγιό της, ακόμα κι αν οι κακές γλώσσες βρίσκουν αφορμή για αυστηρή κριτική.

Η κ. Πατούλη πολύ καλώς κάνει και προβάλλει τα κάλλη και το υπέροχο σώμα της.  Όταν όμως, την ίδια στιγμή, η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις φονικές πλημμύρες που σάρωναν την Εύβοια και άφησαν πίσω τους 8 νεκρούς, και συντρίμμια περιουσιών μέσα τόνους λάσπης, τότε οι αναρτήσεις της μοιάζουν προκλητικές.

Μπορεί να είναι περίοδος διακοπών, αλλά τα κυβερνητικά στελέχη και οι οικογένειες τους είναι εξοργιστικό να προβάλλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές ανεμελιάς και απόλυτη αδιαφορία για τις κρίσεις που σφυροκοπούν αδιάκοπα τη χώρα.

#specialmomments #summersunset

Gepostet von Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη am Sonntag, 9. August 2020

Σχολιάστε