Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιτέλους αποκαλύπτει αν η ίδια θα επέλεγε τον Mr. Big ή τον Έινταν!

Ήρθε, επιτέλους, η ώρα να μάθουμε, αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρισκόταν η ίδια με το αντίστοιχο δίλημμα, ποιον από τους Mr. Big και Έινταν θα επέλεγε για εκείνη!

Το «Sex & The City» υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία και ένας από τους βασικότερους λόγους, είναι το γεγονός ότι οι fans της σειράς νοιάζονταν πραγματικά να μάθουν με ποιον από τους δύο θα αποφάσιζε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της η Κάρι Μπράντσο, την οποία υποδύθηκε απολαυστικά η καταξιωμένη ηθοποιός.

Όσοι, λοιπόν, παρακολουθούσαν τη σειρά, γνωρίζουν πολύ καλά, πως, τελικά, η Κάρι επέλεξε τον Mr. Big. Να, όμως, που ήρθε η ώρα, να μάθουμε ποιον θα επέλεγε η ίδια η Πάρκερ!

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του podcast «The Bradshaw Boys», όπου η ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια στη δύσκολη αυτή ερώτηση:

«Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι μια ερώτηση που με φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο υπάρχει μια γρήγορη και απλή απάντηση: πρέπει να είσαι με το μέρος του Big. Υποθέτω ότι έτσι είναι, όχι μόνο επειδή δεν μπορείς να διηγηθείς μια ιστορία τόσο μεγάλη και να αποκλείσεις αυτό το φινάλε. Και μάλιστα, μια ιστορία που την αφηγηθήκαμε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο. Επίσης, αγαπώ πάρα πολύ τον Κρις Νοθ και ο ρόλος του είχε γραφτεί υπέροχα από τον Μάικλ Πάτρικ Κινγκ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι αγαπάει τον Τζον Κόρμπετ ως ηθοποιό, υποστηρίζοντας πως κάθε γυναίκα θα ήταν τυχερή να έχει στη ζωή της έναν Έινταν.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον Τζον Κορμπέτ και αγάπησα τον Έινταν, όπως τον έπλασε εκείνος. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί η Κάρι να έπρεπε να καταλήξει με τον Big, αλλά ήταν απολαυστικό να τριγυρίζει μαζί του, πριν καταλήξει σε εκείνον», ολοκλήρωσε τον συλλογισμό της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Δείτε το video με τα… υπέρ και τα κατά των Mr. Big και Έινταν, ώστε να αποφασίσετε αν η Κάρι, αλλά και η ίδια η Σάρα έκαναν τη σωστή επιλογή!

Σχολιάστε