Η στιγμή που το iPhone σκάει και παίρνει φωτιά μέσα στο αυτοκίνητο! (Βίντεο)

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε μία κοπέλα στην Κίνα, όταν οδηγώντας σε έναν αυτοκινητόδρομο είδε το κινητό της να σκάει δύο φορές και να παίρνει φωτιά.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το περιστατικό με τις δύο εκρήξεις και να ακούσετε να φωνάζει «το τηλέφωνό μου έσκασε», σε έναν μοτοσικλετιστή που σταμάτησε να δει τι είχε συμβεί.

Ο σύζυγός της, θεωρεί πως το όλο περιστατικό ήταν αποτέλεσμα της μπαταρίας που άλλαξε στο τηλέφωνο τον Φεβρουάριο στο «Ji Hou Hou» στην Σανγκάι, το οποίο η Apple το έχει μέσα στα εξουσιοδοτημένα μαγαζιά της.

«Οδηγούσε μόνη της και κανείς δεν άγγιξε το τηλέφωνο. Ξαφνικά έσκασε, χωρίς να το φορτίζει ή να το χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο άντρας της κοπέλας.

«Όταν αγοράσαμε την μπαταρία τον Φεβρουάριο μας είπαν ότι είναι καταπληκτική. Τώρα όμως αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη ή να μας αποζημιώσουν. Τους ζητήσαμε να μας δώσουν ένα νέο τηλέφωνο, αλλά μας πρότειναν κάποια μεταχειρισμένα», συμπλήρωσε.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως υπάρχει και αντίλογος από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι έριξαν ευθύνες στην κοπέλα που σε μία ζεστή μέρα του Αυγούστου είχε αφήσει το κινητό της στο ταμπλό να το χτυπάει ο ήλιος.

Δείτε το video…