Θεσσαλία: Έλληνες παρέα με Αλβανούς σε δύο συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών!

γράφει ο Μιχάλης Τεζάρης στο newpost.gr

Είκοσι Έλληνες και τρεις Αλβανοί ήταν τα μέλη των δυο εγκληματικών οργανώσεων που προωθούσαν στις «πιάτσες» της Θεσσαλίας και κυρίως στην Λάρισα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σε κατ΄οίκον έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν εκτός από τα 7 κιλά κάνναβης και το μισό κιλό κοκαΐνης, όπλα και κροτίδες.

Η πρώτη εγκληματική ομάδα είχε ξεκινήσει την εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών από τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ η δεύτερη από τον Μάρτιο του 2017. Τα μέλη των ομάδων είχαν «ενωθεί» και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε Βόλο, Λάρισα, Λαμία και Γρεβενά. Οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και άνεργοι, οι οποίοι παρά τη… φτώχεια τους, έκαναν αξιοπρόσεκτα πλούσιο βίο.

Κάποια από τα μέλη είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ανάλογες υποθέσεις, ενώ αρκετοί είναι νέα μέλη. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 14 οχήματα που χρησιμοποιούσε η σπείρα για την εισαγωγή και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.