Θεόφιλος Σεχίδης: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Η πιθανή αιτία θανάτου του Θεόφιλου Σεχίδη (η ιατροδικαστική έκθεση θα το επιβεβαιώσει) φαίνεται να είναι η ανακοπή καρδιάς, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ήταν υπέρβαρος και την ώρα του μπάνιου σήμερα το πρωί αισθάνθηκε δύσπνοια. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Κρατουμένων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού βρισκόταν από το 2001.

Ο γνωστός και ως μακελάρης της Θάσου που τον Αύγουστο του 1996 σε ηλικία 24 ετών είχε σκοτώσει και τεμαχίσει όλη την οικογένεια του, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός στα λουτρά του ψυχιατρείου κρατουμένων του Κορυδαλλού την ώρα του μπάνιου, από τους συγκρατούμενους του.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης είχε συλληφθεί στις 8 Αυγούστου του 1996 γιατί δολοφόνησε και στη συνέχεια τεμάχισε τον πατέρα του, τη μητέρα του, τον θείο του, την αδερφή του και τη γιαγιά του, καθώς θεωρούσε ότι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του για να τον σκοτώσουν.

Στις 8 Αυγούστου του 1996 και σε ηλικία 24 χρόνων, έγινε γνωστό ότι σκότωσε και τεμάχισε μέλη της οικογένειάς του, διότι πίστευε πως εκείνοι είχαν συνωμοτήσει εναντίον του με σκοπό να τον σκοτώσουν. Οι φόνοι διεπράχθησαν στις 19 και 20 Μαΐου του 1996 στην Θάσο.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα