Για εργασίες στο σπίτι του είχε έρθει σε επαφή με τους δολοφόνους του ο άτυχος 65χρονος...

Μόλις για 30 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δυο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018, από γείτονες του που ανησύχησαν από την απουσία του.

Και οι δυο συλληφθέντες (Αλγερινός, Αιγύπτιος)  ομολόγησαν και περιέγραψαν το έγκλημα τους, προσδιορίζοντας μάλιστα και το κίνητρο, που δεν ήταν άλλο από την ληστεία.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά στην κατάθεση τους: “… γνωριστήκαμε κοντά στους Θρακομακεδόνες και ήθελε να κάνει κάποιες εργασίες στο σπίτι του και προσφερθήκαμε να τις κάνουμε εμείς έναντι αμοιβής. Όταν φτάσαμε στο σπίτι και άνοιξε την πόρτα, του επιτεθήκαμε για να τον ληστέψουμε και αυτός άρχισε να φωνάζει. Τον σπρώξαμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να του κλείσουμε το στόμα”.

Όσον αφορά στο στραγγαλισμό του άτυχου 65χρονου, οι δυο δράστες τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο, για το ποιος πέρασε την ζώνη στο λαιμό του άτυχου άνδρα και τελικά τον στραγγάλισε, για να του αρπάξουν μόλις 30 ευρώ κι ένα κινητό.