Ιθάκη: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 40χρονου που πέθανε... (Βίντεο)

Τι λέει ο ιατροδικαστής…

Νέα δεδομένα φέρνουν ανατροπή στον θάνατο του 40χρονου στην Ιθάκη που ξυλοκοπήθηκε από 54χρονο επιχειρηματία. Ο θάνατος του αρχικά είχε αποδοθεί στον άγριο ξυλοδαρμό ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι το θύμα έπασχε από κίρρωση του ήπατος σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η έκθεση στη σορό του 40χρονου έδειξε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι. Το γεγονός, όμως, ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας σημαίνει ότι το χτύπημα που δέχτηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου ενδέχεται να μην ήταν θανατηφόρο.

«Είχανε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες κάτοικος του νησιού.

«Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω, από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες» είπε ο 54χρονος.

Το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία ημέρα θα κληθεί να το διαλευκάνει η Δικαιοσύνη.

Δείτε το video…

Σχολιάστε