Ιταλικά ΜΜΕ : Το Χρηματιστήριο της Αθήνας «διεθνής βασίλισσα» του 2019

Με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του ελληνικού χρηματιστηρίου ασχολείται ο διεθνής Τύπος.

Μετά το Bloomberg που ανέδειξε το Χρηματιστήριο Αθηνών στην αγορά με την κορυφαία απόδοση στον κόσμο και την αναγνώριση από τους FT που συμπεριέλαβε το ελληνικό χρηματιστήριο στις κορυφαίες αγορές για το 2019, τη σκυτάλη παίρνουν σημαντικά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης: Χιόνισε για πρώτη φορά στη Σύμη

«Το χρηματιστήριο της Αθήνας είναι η «διεθνής βασίλισσα» του 2019», μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα La Repubblica, το πρακτορείο ειδήσεων Ansa και το τηλεοπτικό κανάλι Sky Italia.

«Το χρηματιστήριο της ελληνικής πρωτεύουσας, το 2019 κατέγραψε άνοδο της τάξης του 50,1%. Ακολουθούν το Μπουένος ‘Αϊρες με το 37,6% και το χρηματιστήριο του Μιλάνου, με ποσοστό 35,74%», γράφει η La Repubblica.

Η βασίλισσα των χρηματαγορών

Σημειώνει, δε, ότι βάσει των στοιχείων αυτών, η ιταλική συμπρωτεύουσα καταλαμβάνει την δεύτερη θέση, στις χώρες της Ευρωζώνης.

«Η βασίλισσα των χρηματαγορών, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι η Αθήνα, το χρηματιστήριο της οποίας, από την αρχή του χρόνου, σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις», μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού Sky Italia.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πώς 40.000 βαρέλια μπέρμπον οδήγησαν στο θάνατο χιλιάδες ψάρια