Και η μεγάλη νικήτρια του «GNTM #2» είναι… επί δύο! (Εικόνες - Βίντεο)

Κάτια Ταραμπανκό και Άννα-Μαρία Ηλιάδου νικήτριες «εξ ημισείας» στο GNTM 2, με τους παραγωγούς της εκπομπής να καταφέρνουν, έστω και στο φινάλε, να διαψεύσουν όλα τα… spoilers!

GNTM 2 FINAL

Με τα δύο κορίτσια να μοιράζονται την πρώτη θέση με 112 βαθμούς συνολικά η καθεμιά τους, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής για την απόδοσή τους στις τρεις φωτογραφίσεις (η Κέισι Μίζιου είχε μείνει 3η με 108 βαθμούς), απέμενε μόνο η ψηφοφορία του κοινού, ώστε να ολοκληρωθεί η βαθμολογία και να αναδειχθεί το φετινό «Greece’s Next Top Model».

GNTM 2 FINALGNTM 2 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δυστυχώς για κάποιους/κάποιες, η ιστορία επαναλήφθηκε και φέτος, το σύστημα «έπεσε» ξανά, το κοινό δεν ψήφισε ποτέ, οπότε οι κριτές κατέφυγαν στη… σολομώντεια λύση να αναδείξουν δύο νικήτριες!

MY STAR NO GNTM VOTE

Κάτια και Άννα-Μαρία θα παραλάβουν για τη νίκη τους από ένα συμβόλαιο, αν και κανείς, ουσιαστικά, δεν κατάλαβε τι θα συμβεί με τα «συνοδευτικά» 50.000 ευρώ του επάθλου!

GNTM 2 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΦΙΝΑΛΕ

Στο Open TV, πάντως, που έκαναν τη δική τους ηλεκτρονική ψηφοφορία κοινού για το GNTM, χωρίς να «πέσει» το σύστημα, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

OPEN TV GNTM VOTE

Και τα συμπεράσματα δικά σας!

GNTM 2 FINAL

Δείτε το video από τη… διπλή στέψη του GNTM 2:

Σχολιάστε