Κύπρος–Κατεχόμενα: Τον 16χρονο Έλληνα, που κατέβασε την τούρκικη σημαία, ψάχνει η «αστυνομία» του ψευδοκράτους! (Βίντεο)

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ήμερες στα Κατεχόμενα της Κύπρου μετά και το περιστατικό με τον 16χρονο Ελληνοκύπριος που κατέβασε τουρκική σημαία από σχολείο στην κατεχόμενη Λύση.

Άρχισε έρευνα η «αστυνομία»

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το CNNturk, η λεγόμενη «αστυνομία» άρχισε σχετική έρευνα ψάχνοντας πληροφορίες για τον 16χρονο, ενώ το κατοχικό καθεστώς ζητάει εξηγήσεις από την Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Όπως μεταδίδει η Hurriyet, η αστυνομία του ψευδοκράτους αναζητεί τον Έλληνα που κατέβασε την τουρκική σημαία και πήρε φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς από το «Δημοτικό Σχολείο Φαζίλ Κουτσιούκ».

Η στιγμή που κατέβασε την τουρκική σημαία

Σημειώνεται πως όλα έγιναν στα κατεχόμενα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, όταν ο 16χρονος Ελληνοκύπριος μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο κατά την διάρκεια λειτουργίας των Λυσιωτών στην Παναγία της κατεχόμενης κωμόπολης.

Κατέβασε την τουρκική σημαία από τον ιστό, ενώ μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις στα κατεχόμενα, με τους Γκρίζους Λύκους να ξεσηκώνονται και να ζητούν την τιμωρία του 16χρονου.

Δείτε το video…

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>