Κομμωτής ασελγούσε κατά συρροή σε παιδιά!

Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών με αναστολή!

Ποινή κάθειρξης 12 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, υπό τον όρο της απαγόρευσης της επίσκεψης και διαμονής του στο Αφάντου Ρόδου, μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της εφέσεώς του, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε έναν 67χρονο κομμωτή, που κρίθηκε ένοχος αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών, αλλά και από μια 18χρονη σήμερα συγγενή του, για εξακολουθητική ασέλγεια. Η 32χρονη ανιψιά του 67χρονου, που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση, ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ενώπιον αστυνομικών του αστυνομικού σταθμού Αφάντου, ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου, είχαν ενδείξεις, ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα παιδιά, είχαν πει στη γιαγιά τους και την μητέρα τους, ότι σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα όταν έκαναν μπάνιο, ο κατηγορούμενος τα χάιδευε. Η μητέρα που είναι διαζευγμένη, προκειμένου να μην δώσει λαβή για δυσμενή σχόλια και να στιγματίσει τα παιδιά, όπως τόνισε, αποφάσισε να μην καταγγείλει το γεγονός στις αρχές, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις από τον 67χρονο.

Στη μήνυση της μητέρας υποστηρίζεται συγκεκριμένα, ότι ο 67χρονος εύρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της, όποτε επισκέπτονταν την οικία της θείας τους. Η κατάσταση ωστόσο εκτροχιάστηκε περαιτέρω, όταν στο στενό οικογενειακό κύκλο έγινε γνωστό, ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και σε τρία εγγονάκια του. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, η σύζυγος του 67χρονου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο, ενώ με τον κατηγορούμενο έχει κάνει ακόμη δύο.

Η 18χρονη εγγονή του από τον πρώτο γάμο της συζύγου του, φέρεται συγκεκριμένα να ισχυρίστηκε και σε κατάθεσή της ενώπιον των αστυνομικών, ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 4-5 ετών. Ισχυρίστηκε συγκεκριμένα, ότι ο κατηγορούμενος την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της, για να την θωπεύει στα γενετικά της όργανα.

Σε μια περίσταση, ενώ ήταν 6 ετών, φέρεται να είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και να της επέδειξε το εν στύση μόριό του. Από ηλικία δε των 10 ετών, φέρεται να την χαϊδευε στο στήθος. Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε, ότι γνώριζε, ότι ο κατηγορούμενος είχε ασελγήσει στην κόρη της στα τελευταία 4 έτη και ότι ενημέρωσε τη σύζυγο του και μητέρα της, η οποία δεν δέχτηκε όμως ως αληθείς τις καταγγελίες. Τελευταία φορά που ασέλγησε σε βάρος της ήταν σύμφωνα με τη μήνυσή της, τον Αύγουστο του 2013.

Επιπλέον, ο πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού που διαμένει στο Λονδίνο, υποστήριξε ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα του 67χρονου. Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τους συγγενείς του. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι στο κουρείο του γνώρισε τη σύζυγό του, χήρα με τρία παιδιά. Τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή που είδε τη σύζυγό του, την αγάπησε και ήθελε να την παντρευτεί, παρ’ όλες τις εναντιώσεις των γονιών του και των αδελφών του, καθώς και του κοινωνικού τους περίγυρου.

Τα εισοδήματα από την εργασία του ήταν αρκετά και μαζί με την σύζυγό του κατόρθωσαν, όπως ανέφερε, να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα τρία της παιδιά και να τα βοηθήσει μέχρι και τον γάμο τους. Κατά τη διάρκεια του γάμου του απέκτησε με την σύζυγό του δύο παιδιά, που έχουν ενηλικιωθεί και διαμένουν μαζί τους. Υποστήριξε ακόμη, ότι οι σχέσεις του με τα παιδιά της συζύγου του ήταν άριστες, ενώ ισχυρίστηκε, ότι η σύζυγός του προσπαθούσε να κρατήσει τις ισορροπίες στην οικία τους, καθόσον τα παιδιά της ήταν ιδιαίτερα ατίθασα και αντιδραστικά.

Ισχυρίστηκε ότι δύο από τα παιδιά της συζύγου του άρχισαν να αντιδρούν, όταν απέκτησαν αδέλφια από το γάμο τους, επειδή η προσοχή τους στράφηκε σ’ αυτά και ένιωθαν παραμελημένα. Επεσήμανε ότι μετά τη συνταξιοδότησή του, έγινε το το ταξί της οικογένειας της συζύγου του, ενώ εξακολουθούσε να συνδράμει όλους οικονομικά. Όταν αποφάσισε να σταματήσει, όπως υποστηρίζει, εστράφησαν εναντίον του.

Υποστηρίζει, ότι σε χρόνο που καταγγέλλεται ότι ασελγούσε στα παιδιά, οι μητέρες τους του τα εμπιστεύονταν, ενώ ο πρώην σύζυγος μιας εκ των παιδιών της συζύγου του, που τον κατήγγειλε, του εκμυστηρεύθηκε, ότι αποβλέπει στο εφάπαξ που θα πάρει η σύζυγός του και μητέρα της. Ισχυρίζεται ακόμη, ότι η σύζυγός του τους διαμήνυσε, ότι με τα χρήματα αυτά θα πάνε διακοπές και ακολούθησε καβγάς, αφού όπως υποστηρίζει, ήθελε να της δώσει τα χρήματα.

Σχολιάστε