Κοροναϊός: Ολόκληρη οικογενεία θετική στον ιό – Το σημείωμα του διαχειριστή

Πώς αντέδρασε η πολυκατοικία

Μια ολόκληρη οικογένεια έχει νοσήσει στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για την μητέρα, τον πατέρα μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους.

Ο πατέρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα και ανέφερε ότι και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κοροναϊό. Πλέον και τα τρία μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.

Η αντίδραση της πολυκατοικίας

Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα».

Όσοι μένουν στον ίδιο όροφο με την οικογένεια που νοσεί, προχώρησαν σε πρόσθετα μέτρα προστασίας: τοποθέτησαν πετσέτες στις πόρτες τους, κλείνοντας κάθε χαραμάδα στο τελείωμά τους «ξορκίζοντας» τον κοροναϊό.

Σχετικά Tags

κοροναϊός

Σχολιάστε