Η 17χρονη κόρη γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Κουκάκι!

Κατά τις χθεσινές αστυνομικές επιχειρήσεις, οι Αρχές προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές…

Ένταση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κουκάκι καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών προχώρησε σε ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου και στην οδό Παναιτωλίου.

Επί τόπου μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απέκλεισαν τα κτίρια και προχώρησαν σε εννέα συνολικά προσαγωγές ενώ σημειώθηκαν επεισόδια μόλις οι δυνάμεις των ΜΑΤ έφθασαν. (Δείτε ΕΔΩ)

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε αρκετή ώρα αργότερα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις από τα κτήρια στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου, εκ των οποίων οι 7 είναι γυναίκες και οι 6 άνδρες. Από το πρώτο κτήριο βγήκαν πέντε άτομα, ενώ άλλα οχτώ βγήκαν από το δεύτερο, έχοντας προηγηθεί σκληρή μάχη με τις αστυνομικές δυνάμεις (ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ).

Δείτε ακόμη: Δίωξη για πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων κατά τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι! Ελεύθερη η 17χρονη…

Ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες είναι σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και το άτομο που συντόνιζε τις τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι αλλά και η ανήλικη κόρη γνωστού ηθοποιού, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού σταθμού.

Σχολιάστε