Ρομέλου Λουκάκου: «Αν δεχτώ ξανά ρατσιστική επίθεση, θα απαντήσω»!

Οπαδοί της Κάλιαρι ξαναχτύπησαν στο παιχνίδι της ομάδας τους με την Ίντερ. Στο παιχνίδι των «νερατζούρι» με την ομάδα της Σαρδηνίας, οι οπαδοί της Κάλιαρι επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Ρομέλου Λουκάκου κατά την διάρκεια εκτέλεσης πέναλτι του Βέλγου.

Η εξέδρα των γηπεδούχων δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο επίκεντρο για αρνητικό λόγο, καθώς στο παρελθόν έχει εκφραστεί ξανά με ρατσιστικό τρόπο, τόσο στον Μπλες Ματουιντί, όσο και στον Μόιζε Κεν την περσινή χρονιά.

Οι οπαδοί της Ίντερ έστειλαν γράμμα στον νέο τους ποδοσφαιριστή, δικαιολογώντας εν μέρει τις ενέργειες των Ιταλών φιλάθλων. (Δείτε εδώ)

Ο Λουκάκου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone», εξήγησε ότι την επόμενη φορά που θα υποστεί παρόμοιο «κρούσμα», δεν θα το αφήσει να πέσει κάτω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εάν δεχτώ ξανά ρατσιστικά συνθήματα, θα απαντήσω. Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει αυτό, ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να εγκαταλείπει το γήπεδο, αλλά να παίρνει θέση. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση κόντρα στον ρατσισμό».

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>