Μαθητής γυμνασίου έριξε κουτουλιά σε καθηγήτρια και την απείλησε με μαχαίρι!

Σοβαρό επεισόδιο βίας από μαθητή σε βάρος καθηγήτριας σημειώθηκε στο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής χτύπησε με το κεφάλι την καθηγήτρια και την τραυμάτισε, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε και μαχαίρι. Το περιστατικό διαδραματίστηκε εν ώρα μαθήματος όταν η καθηγήτρια έκανε παρατήρηση στον μαθητή διότι είχε εισέλθει στην τάξη από το παράθυρο.

Ο μαθητής φέρεται να προκάλεσε ζημιές στον εξοπλισμό της σχολικής αίθουσας και μεταξύ άλλων έσπασε τον πίνακα. 

Η φιλόλογος καθηγήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ είναι άγνωστο κατά πόσον το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρουσίαζε παραβατική συμπεριφορά στο σχολείο και τις προηγούμενες σχολικές χρονιές.

Μιλώντας στη Cyprus Times, o Διευθυντής του σχολείου, Ιώαννης Χατζηγιάγκου, ανέφερε ότι «το περιστατικό έγινε χθες, ενώ η φιλόλογος ήταν εντός της τάξης εν ώρα μαθήματος. Ο εν λόγω μαθητής ο οποίος, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, μπήκε από το παράθυρο για να προκαλέσει φασαρία. Η καθηγήτρια τον παρότρυνε να αποχωρήσει, αυτός ωστόσο της επιτέθηκε, την έσπρωξε και με το κεφάλι του της χτύπησε στο κεφάλι. Η καθηγήτρια υπέστη νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήγε στο σπίτι της με άδεια ασθενείας για δυο μέρες».

Ο διευθυντής του σχολείο τόνισε ότι «πρόκειται για μαθητή που δημιουργεί συχνά προβλήματα με την συμπεριφορά του και είναι εδώ που τα χέρια των καθηγητών είναι δεμένα και δεν μπορούν να αντιδράσουν.»

 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα