Μαρία Κορινθίου: «Κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, για να μην παίξω σε μια από τις σειρές της φετινής σεζόν»! (Εικόνες - Βίντεο)

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως «κάποιοι» προσπαθούν να… φρενάρουν την τηλεοπτική καριέρα της, φροντίζοντας να μείνει εκτός της μικρής οθόνης!

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, κατήγγειλε συναδελφικές «τρικλοποδιές» και… πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι φρόντισαν να βάλουν το χεράκι τους, για να μην παίξω σε μια από τις σειρές της φετινής σεζόν», δήλωσε, φανερά ενοχλημένη, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Τζόρνταν».

«Έχω χρόνια να δουλέψω στην τηλεόραση και είναι επιλογή μου. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν είναι και κάτι που με προβληματίζει. Θυμώνω περισσότερο με αυτά. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί τα έχω φάει με το κουτάλι είκοσι χρόνια τώρα που είμαι στον χώρο. Μέσα από κάτι τέτοιες δυσκολίες, εγώ, προσωπικά, βγαίνω πιο δυνατή», ανέφερε στο «TV Έθνος» η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη.

«Αυτό αποδείχθηκε και με το “Τζόρνταν”. Είναι ένα έργο που πραγματικά ήθελα να κάνω και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το video από τα παρασκήνια της παράστασης «Τζόρνταν»:

Σχολιάστε