Με 9.580 ευρώ το νέο SKODA CITIGO με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων!

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα πόλης και μάλιστα ένα από τα best-sellers της κατηγορίας του, το Skoda Citigo, τώρα γίνεται ακόμα πιο προσιτό. Με 9.580 ευρώ μπορείτε να το παραγγείλετε με ή χωρίς αυτόματο κιβώτιο.

Η διαφορά σ’ αυτή την πρόταση της εταιρίας Kosmocar είναι ότι δίνει με την ίδια τιμή δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το δωρεάν αυτόματο κιβώτιο προσφέρεται στην 3θυρη έκδοση Active, με τον κινητήρα ενός λίτρου, ισχύος 60 ίππων.

Πρόκειται για ένα δώρο που σίγουρα πολλοί θα εκτιμήσουν. Και αυτό γιατί από τη μια υπάρχουν ολοένα και περισσότεροι οπαδοί της τεμπέλικης οδήγησης αφού η κίνηση στην πόλη γίνεται παιχνίδι ενώ από την άλλη ανεβάζει την αξία του μοντέλου σε περίπτωση μεταπώλησης.

Το Citigo  αποτελεί πλέον την ιδανική πρόταση για οικονομική, ασφαλή και τώρα ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη μετακίνηση στις μεγαλουπόλεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με βάρος λιγότερο από 30 κιλά, το αυτόματο κιβώτιο – γνωστό ως ASG – είναι ένα από τα ελαφρύτερα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν ποτέ. Παράλληλα, με αυτό επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καθώς η κατανάλωση βενζίνης είναι μειωμένη κατά 0,1 του λίτρου ανά 100 χλμ., σε σχέση με το χειροκίνητο (4,3 έναντι 4,4 λ./100 χλμ.).

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός τρικύλινδρος των 999 κ.εκ., 60 και 68 ίππων όταν χρησιμοποιείται ως καύσιμο το φυσικό αέριο. Η ασφάλεια που προσφέρει το μοντέλο είναι κορυφαία για την κατηγορία του. Με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το Citigo έχει να επιδείξει ανάμεσα σε άλλα Break Assist, φρένα έκτακτης ανάγκης, ηλεκτρονικό έλεγχο σταθερότητας (ESC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, ηλεκτρονική εμπλοκή διαφορικού (EDL) κλπ.

To νέο SKODA CITIGO, με μήκος 3,597 μ., πλάτος 1,645 μ. και ύψος 1,478 μ. (το 5-θυρο μοντέλο) είναι ένα από τα μικρότερα αλλά πλέον ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Με νέο design στο καπό και τον προφυλακτήρα, ανακαινισμένα φώτα ομίχλης, φώτα ημέρας LED και νέα γρίλια ψυγείου στην κλασική γραμμή  SKODA, είναι και από τις πιο κομψές παρουσίες στην πόλη. Στο εσωτερικό, εντυπωσιάζουν οι άφθονοι χώροι για την κατηγορία και οι πολλές ‘SIMPLY CLEVER’ λύσεις που κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών πιο εύκολη.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα