Μις Γερμανία μια 35χρονη μαμά! Στην τριάδα η -ελληνικής καταγωγής- Michelle–Anastasia Masalis... (Εικόνες - Βίντεο)

Με… πατημένα τα πρώτα -άντα κι ένα παιδί στο βιογραφικό της, η Leonie von Hase σίγουρα δεν είναι η τυπική Μις που θα περίμενε κανείς να προκύψει από τα εθνικά καλλιστεία μιας χώρας.

Για την ακρίβεια, στα 35 της χρόνια, η νέα Μις Γερμανία, η οποία έχει ζήσει για κάποιο διάστημα και στη χώρα μας, ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία από τις φετινές υποψήφιες, αλλά και η «γηραιότερη» εστεμμένη των 93 χρόνων του θεσμού!

«Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται εδώ και καιρό να πασχίσουν για τα συμβατικά στάνταρ ομορφιάς. Η δική μου αντίληψη της γυναικείας ομορφιάς είναι η δύναμη, ο χαρακτήρας και η αυθεντικότητα που αποπνέει», αναφέρει η von Hase στο επίσημο site των καλλιστείων Miss Germany, ενώ μετά τη στέψη της δήλωσε ότι θέλει να εκπροσωπήσει τη χώρα της με «κομψότητα, ακτινοβολία και δυναμισμό».

Αποκλειστικά γυναίκες στην κριτική επιτροπή

Ο φετινός διαγωνισμός που διοργανώθηκε στο Europa Park Arena, κοντά στο Φράιμπουργκ, επέτρεπε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού τη συμμετοχή παντρεμένων γυναικών και μαμάδων και δεν περιελάμβανε εμφάνιση με μαγιό. Παράλληλα, το όριο ηλικίας ανέβηκε φέτος στα 39 έτη και η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν μόνο από γυναίκες!

Η Leonie von Hase, η οποία ζει με τον τρίχρονο γιο της και τον σύντροφό της στο Κίελο και έχει τη δική της ιστοσελίδα πώλησης vintage ρούχων, αφού τελείωσε τις σπουδές της στο μάρκετινγκ έκανε περιοδεία ανά την υφήλιο. «Ηθελα να γνωρίσω τον κόσμο», εξηγεί η 35χρονη μητέρα, η οποία έζησε σε Αθήνα, Λονδίνο, Μιλάνο, Κέιπ Τάουν και Βερολίνο, προτού επιστρέψει στις ρίζες της, το Κίελο.

η Michelle Anastasia Masalis (δεξιά) με την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Nadine Berneis

Στην Ελλάδα, όμως, δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα και η Michelle-Anastasia Masalis, η οποία έχει ελληνικές και πολωνικές ρίζες. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της σημείωμα, η τρίτη αναπληρωματική του διαγωνισμού, εργάζεται τα καλοκαίρια ως εθελόντρια σε ελληνικές κατασκηνώσεις για ανάπηρα παιδιά!

Δείτε το video…

Σχολιάστε