Μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε μοντέλο επειδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό στο Instagram (φωτό)

Όλοι γνωρίζουμε την θέση της γυναίκας στο Ισλάμ και τον τρόπο με τον οποίο φέρεται η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων στις γυναίκες, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν μας πείσουν για το αντίθετο.

Μουσουλμάνα ηθοποιός και μοντέλο από την Ινδία, δέχεται τις τελευταίες ώρες άγριες φραστικές επιθέσεις και απειλές επειδή «τόλμησε» να αναρτήσει φωτογραφίες της με μπικίνι στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η εξαιρετικά δημοφιλής στην πατρίδα της Σάρα Καν ανέβασε τις φωτογραφίες ενώ έκανε διακοπές στη Γκόα και το Ντουμπάι, και σε μια λεζάντα έγραψε: «Όσοι μισούν είναι συγχυσμένοι θαυμαστές».

Haters are confused admirers🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ 😁😘😂❤️ 📷 @immacoolgirll ❤️ #dxbdiaries🇦🇪 #poolside

A post shared by sara khan (@ssarakhan) on Aug 8, 2018 at 9:21am PDT

Αλλά οι πόζες της με μπικίνι κρίθηκαν λίαν προκλητικές από κάποιους συντηρητικούς ομοθρήσκους της που της είπαν ότι «δεν είναι λευκό κορίτσι» για να ποζάρει κατ’ αυτόν τον τρόπο, ούτε γνήσια μουσουλμάνα. Και την παρότρυναν «να αλλάξει αμέσως θρήσκευμα» για να μην προσβάλλει το Ισλάμ!

🌊 🌊 🌊 Feeeeeel❤️❤️❤️❤️❤️ Goaaaaaaaaaa #day1❤️ Oh yes picture credit @yammkhan ❤️❤️❤️😘😘😘😘

A post shared by sara khan (@ssarakhan) on Jun 26, 2018 at 2:22pm PDT

«Νομίζω ότι ξεχνάς πως είσαι μουσουλμάνα… Άλλαξε θρήσκευμα γιατί στο Ισλάμ απαγορεύεται τέτοια αμφίεση», έγραψε κάποιος στην ενότητα σχολίων κάτω από την επίμαχη φωτογραφία.

«Είσαι μουσουλμάνα, να φοβάσαι τον Αλλάχ. Μπορεί να πουλά και το κορμί της, αφού ποζάρει σ’ αυτές τις αηδιαστικές φωτογραφίες», σχολίασε ένας άλλος.

Κι ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Άλλαξε θρησκεία και μετά κάνε ό,τι θέλεις. Ντροπή σου, Σάρα, ήσουν η έμπνευσή μου, αλλά τώρα σε μισώ. Ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει γι’ αυτό ».

Η 29χρονη σταρ δεν έχει ακόμη απαντήσει στα σχόλια αυτά, αλλά στο παρελθόν έχει απαντήσει σε επικριτές της για τις σέξι φωτογραφίες της: «Σέβομαι τον καθένα από σας. Σέβομαι τις σκέψεις σας και τα συναισθήματάσας. Αλλά, παιδιά, πρέπει κι εσείς να με σέβεστε. Δεν κάνω σκόπιμα κάτι κακό».

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα