Ολυμπιακός: Νάτχο και πάλι στο προσκήνιο!

Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο φιλικό κόντρα στο Αμβούργο, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Ένας τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 6 μήνες τουλάχιστον.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για ένα συμπλήρωμα στο ρόστερ, για να «γεμίσει» τη θέση του αρχηγού της ομάδας. Εγχείρημα ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολο μιας και ο Φορτούνης βρισκόταν στα εκπληκτική κατάσταση συνεχίζοντας από την περσινή εξαιρετική σεζόν του με τους ερυθρόλευκους.

Πλέον στο Λιμάνι ψάχνουν για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά κοντά σε αυτά του Φορτούνη και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, «ξαναζεσταίνεται» η περίπτωση Νάτχο.

Ο Ισραηλινός αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε με το βασικό του θέμα να είναι η έλλειψη πολλών λεπτών συμμετοχής στη βασική 11άδα. Τώρα με τον αρχηγό του Ολυμπιακού στα πιτς ίσως αλλάζει η κατάσταση για τον Ισραηλινό που παραμένει χωρίς ομάδα, με τον μάνατζέρ του να τον προτείνει και πάλι στους ερυθρόλευκους.