Νέα εφεύρεση... «κόλαση» για όσους παρκάρουν στα πεζοδρόμια: Τρυπάει τα λάστιχα του αυτοκινήτου! (Βίντεο)

Η εφεύρεση που έρχεται να κάνει… κόλαση την ζωή όσων συνηθίζουν να παρκάρουν παράνομα πάνω σε πεζοδρόμια. Δείτε τι θα σας περιμένει αν… τολμήσετε να παρανομήσετε.

Αν συνηθίζετε να παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να… ξεχνάτε την συνήθεια αυτή. Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση την ζωή όσων συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια.

Ο Βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το… αυτονόητο: δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.

Η εφεύρεση αυτή, που έρχεται να ανατρέψει όσα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα, ονομάζεται Catclaw, και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποτρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η συσκευή αυτή τρυπάει τα ελαστικά των αυτοκινήτων, όταν κάποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, και πατήσει πάνω από τα Catclaws. Ο Read δηλώνει μάλιστα ότι κατέληξε στη δημιουργία του Catclaw, όταν άκουσε ότι το έτος 2017 σκοτώθηκαν στην Αγγλία συνολικά 43 άνθρωποι, οι οποίοι απλά έτυχε να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

Δείτε το video…