Νέο ξέσπασμα: «Πονάει; Είμαι η Εύη Βατίδου, έχω καριέρα, εσύ το 1996 τι έκανες;»! (Φωτό)

Μετά το ξέσπασμά της εναντίον του Νίκου Μουτσινά, η Εύη Βατίδου με μια νέα της ανάρτηση δημιουργεί ερωτηματικά. Με μια φωτογραφία της με νυφικό από το 1996 που μπήκε στην αγγλική Vogue η Εύη Βατίδου θέλει να κλείσει τα στόματα γύρω από την καριέρα της και επιφυλάσσεται και για περισσότερα γύρω από την «μικρή της καριέρα», όπως αναφέρει η ίδια.

Κλείνοντας το κείμενο της, κλείνει μάλλον το μάτι και στο GNTM, για το οποίο είχε καταφερθεί στο παρελθόν,«υπογράφοντας» ως «First girl model in greece in @vogue».

evivatidou_official: #1996 … Να λέμε αλήθειες… Η πρώτη Ελληνίδα στην αγγλική #vogue #vogueuk
Μέτα πήρα και το Στέμμα το 1999 στα καλλιστεία του #αντ1
Κατά τα άλλα δεν έκανα και καριέρα… 😂😂
Απλά τότε επέλεξαν εμένα… Λυσάξατε….? ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ… μοντέλο της #vogueuk και έχω ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ την οποία και παρουσιάζω δεν τα λέω έτσι για να τα λέμε.Τι διδάσκει το #gntm? ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ των #nudes και της ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑΣ? ΣΑΝ να ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΑ συμπεριφέρονται στα κορίτσια… ΚΑΙ μιλάτε για ΜΟΔΑ.
Κατά τα άλλα έγινα σταρ επειδή παντρεύτηκα τον Κούγια… 😂😂😂Αλλά και που παντρεύτηκα τον Κούγια και αυτό σας Πείραξε! Τώρα σας πειράζει που τη μικρή μου ❤ δεν ΘΑ την άφηνα να πάει στο #GNTM
First girl model in Greece in @vogue
#justsaying


Ενώ στα stories της αναφέρει:

«Μιλάτε για μόδα, κάνετε μάθημα για τη μόδα που είναι Τέχνη και παράλληλα δεν αναγνωρίζετε τους ανθρώπους που έκαναν Καριέρα και είναι αυταπόδεικτη. Αυτό που θα σε πονέσει δεν είναι η vogue που δεν έχεις κάνει, θα σε πονέσει το αύριο… και το Στέμμα που δεν θα στο δώσει ΚΑΝΕΙΣ για να μάθεις να μην κάνεις bullying.»

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα