Νεογέννητο κoριτσάκι βρέθηκε θαμμένο ζωντανό στην Ινδία!

Ένα νεογέννητο κoριτσάκι βρέθηκε θαμμένο ζωντανό στη βόρεια Ινδία, και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Abhinandan Singh είπε σε δημοσιογράφους ότι την μικρούλα ανακάλυψε ένας χωρικός, ο οποίος έσκαβε το έδαφος για να θάψει το δικό του κοριτσάκι, που είχε πεθάνει μερικά λεπτά μετά τη γέννα.

Το νεογέννητο είχε τοποθετηθεί σε ένα σκεύος από πηλό σε βάθος 90 εκατοστών κάτω από το έδαφος. Μετά τη διάσωσή του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι στιγμής.

Οι αστυνομικές Αρχές διεξάγουν έρευνα σχετικά με το συμβάν.

«Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους γονείς του μωρού. Υποψιαζόμαστε ότι αυτό μπορεί να συνέβη με τη συγκατάθεσή τους», είπε ο κ. Singh σε δημοσιογράφους της Ουτάρ Πραντές.

Περιγράφοντας την σκηνή που ο χωρικός βρήκε τη μικρούλα, σκάβοντας έναν τάφο για το δικό του μωρό, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας είπε τα εξής: «Καθώς άνοιγαν τον τάφο, σε βάθος τριών ποδιών, το φτυάρι χτύπησε πάνω στο πήλινο δοχείο. Τραβώντας το έξω είδαν μέσα ένα μωρό. Αστυνομικοί μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο της πόλης, όπου λαμβάνει θεραπεία».

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μικρούλας.

Σχολιάστε