Νικόλ Κίντμαν: Την αυτοπεποίθηση μου τη χρωστάω στον Κιθ

Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο ένας δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του στο πρόσωπο του άλλου.

Μία από τις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις αγάπης της Νικόλ Κίντμαν, απέναντι στο σύζυγό της, ήρθε μέσα από συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού, στην οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν, αποκαλύπτοντας ότι είναι ο λόγος για τον οποίο αποπνέει αυτοπεποίθηση στην οθόνη.

Το βράδυ της Τρίτης (10/9), η Αυστραλή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς «Big Little Lies» κέρδισε το πολυπόθητο τρόπαιο Ηθοποιού της Χρονιάς στην τελετή απονομής των βραβείων GQ Men of the Year.

Σε συνέντευξη της στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού GQ – για το εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε – η ηθοποιός είπε ότι η επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στην ίδια.

Η Νικόλ Κίντμαν τόνισε ότι ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της κάντρι, είναι πάντα πρόθυμος να τη βοηθά στα πρότζεκτ της και ότι «ενισχύσει την αυτοεκτίμησή της» όταν χρειάζεται.

«Θα καθίσει στο τηλέφωνο και θα μου μιλήσει. Θα παρακολουθήσει επεισόδια του Big Little Lies … δεν λαμβάνω τίποτα από αυτό ως δεδομένο», δήλωσε η ηθοποιός τονίζοντας ότι είναι «απίστευτο βάλσαμο» που τον έχει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Κιθ Έρμπαν.

Τον Οκτώβριο, η ηθοποιός του Χόλιγουντ δήλωσε ότι το ζευγάρι διατηρεί μια υγιή σχέση, θέτοντας όρια μέσα στο σπίτι.

«Προφανώς εργάζομαι σκληρά, αλλά όταν είμαι εκτός, είμαι εκτός» είπε στη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

«Ο Κιθ και εγώ είμαστε πολύ καλοί στο να κάνουμε «κλικ» και να μένουμε μακριά επειδή έχουμε μια πραγματικά καλή ζωή στο Νάσβιλ που είναι πολύ απλή, ήσυχη γιατί την έχουμε κάνει έτσι» τόνισε. «Κάποτε είχα γραφείο στο σπίτι, απαλλάχθηκα από αυτό. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε η Νικόλ Κίντμαν.

Σε άλλη της συνέντευξη, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το γάμο της με τον Κιθ Έρμπαν και τις συμβουλές που τους έδωσε ο ιερέας της οικογένειας.

«Το σπουδαιότερο πράγμα που μας είπε ο ιερέας της οικογένειάς μας στο γάμο μας ήταν: «Πάντα να φιλιέστε για καλημέρα και για αντίο. Σας κρατά ενωμένους»».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Κιθ Έρμπαν, την 10χρονη Σάντι και την 8χρονη Φέιφ και την έμφαση που δίνει στη θρησκεία για την ανατροφή τους.

«Πολλοί φίλοι μου με πειράζουν», αποκάλυψε η Κίντμαν. «Έτσι μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ο Κιθ έχει τις δικές του πεποιθήσεις, αλλά είναι επίσης κοντά. Είχα μια γιαγιά πολύ πιστή Καθολική και εγώ ανατράφηκα προσευχόμενη, οπότε αυτό είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.