Ντε Μπουρ: «Εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν θα μας κάνει δώρα

Ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, έχει περάσει από τον Άγιαξ ως παίκτης (1988-1999), προπονητής ακαδημιών (2007-2010) αλλά και head coach στην πρώτη ομάδα του «Αίαντα» (2010-2016), επομένως γνωρίζει πολύ καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία των Ολλανδών.

Ο 49χρονος πλέον προπονητής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ μίλησε στο περιθώριο του παιχνιδιού του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, σε ολλανδικό ραδιόφωνο, τονίζοντας ότι η ομάδα του Τεν Χαγκ θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο «δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα έκανε και το προσωπικό του σχόλιο και για το ποιος παίκτης πρέπει να αγωνιστεί βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Μπουρ:

«Ο Άγιαξ, θα πρέπει να δει εγωιστικά το θέμα και να παίξει ο Ντε Μπεκ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα σκάουτινγκ που έγιναν, είναι εξαιρετική ομάδα, και δεν θα μας κάνει δώρα, για να τον κερδίσουμε, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί.

Πιστεύω ότι ο Ντόλμπερκ δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, καθώς είναι εκτός φόρμας. Θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί ο Τάντιτς, που γνωρίζει καλύτερα την διαχείριση τέτοιων αγώνων».