Ντροπιάζει τους Μπέκαμ ο γιος τους με τις... ερωτικές του επιλογές! (Εικόνες)

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε μυστικό ειδύλλιο με τη Λότι Μος, λίγο προτού ξεκινήσει να βγαίνει με τη Χάνα Κρος. Ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, που έχει ήδη συνδεθεί με τρεις διαφορετικές γυναίκες μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κρος, φέρεται ότι φέρνει σε «δύσκολη θέση» τους γονείς του, που «ανησυχούν για τη φήμη τους».

Πηγή της «Sun of Sunday» αναφέρει ότι ειδικά η πληροφορία για ειδύλλιο του 20χρονου με την 21χρονη ετεροθαλή αδελφή της Κέιτ Μος τους ενόχλησε ιδιαίτερα. «Η ιδέα ενός κοριτσιού που κάθεται και μιλάει για τη σχέση του με τον γιόκα τους είναι βασικά από τους χειρότερους εφιάλτες του Ντέιβιντ και της Βικτόρια». «Είναι λίγο ντροπιαστικό» πρόσθεσε.

Η Λότι, η οποία είναι φίλη εδώ και χρόνια με τον Μπρούκλιν, φέρεται ότι ξεκαθάρισε πως αυτό που έπαιξε ανάμεσά τους δεν ήταν κάτι σοβαρό. Αφού συνδέθηκε με τον Μπρούκλιν, το μοντέλο φέρεται ότι απέκτησε φιλική σχέση με την τελευταία επίσημη κοπέλα του, τη Χάνα. Αυτά τα ερωτικά μπερδέματα μεταξύ φίλων και γνωστών, που μάλλον είναι πολύ συνηθισμένα σε αυτές τις ηλικίες, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους γονείς Μπέκαμ και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού συναναστρέφονται την Κέιτ Μος, αδελφή της Λότι.

Ο Μπρούκλιν ωστόσο δεν φαίνεται να κολλάει σε τέτοιες τυπικότητες ούτε και σε ηλικίες. Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε η φήμη ότι βγαίνει με την ηθοποιό Φέμπε Τόρανς, που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερή του και έχει δουλέψει ως σωσίας της μητέρας του στο παρελθόν.

Σχολιάστε