Ν.Δ : Η κυβέρνηση ψαχνει συνενόχους στο έγκλημα

Σήκωσε το γάντι η Νέα Δημοκρατία στην επίθεση που δέχτηκε απο  το Μέγαρο Μάξιμου για τα εργασιακά.

«Η κυβέρνηση ψάχνει συνενόχους στο έγκλημα» απαντά  κατηγορίες του Μάξιμου και ρωτά γιατί η κυβέρνηση δεν έφερε σε ξεχωριστό άρθρο το θέμα των αποζημιώσεων των εργαζομένων
“Ως προς την καταψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία της διάταξης που δίνει προτεραιότητα στην αποζημίωση των εργαζομένων, με την οποία η ΝΔ συμφωνεί επί της ουσίας, εάν η κυβέρνηση ήθελε να ψηφιστεί με ευρεία συναίνεση θα έβαζε σε ξεχωριστό άρθρο και όχι ως παράγραφο στο άρθρο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ψάχνοντας έτσι συνενόχους και επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς”, τόνισε, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Η κυβέρνηση που, κατά δήλωση Ντάισελμπλουμ “έκανε ευκολότερη τη ζωή των δανειστών” αναρωτιέται “τι θα είχε συμβεί” εάν διαπραγματευόταν η Νέα Δημοκρατία. Να τους πούμε τι δε θα είχε συμβεί: Δε θα είχαν ληφθεί μέτρα 15 δις, δεν θα είχαμε 27 νέους φόρους και 21 περικοπές συντάξεων, δε θα είχαμε λιτότητα με 3,5% πλεόνασμα μέχρι το 2022, δε θα περνούσαν ντροπιαστικές διατάξεις που πλήττουν τους εργαζόμενους και εξυπηρετούν τα καζίνο, δε θα είχαμε φτωχοποίηση των Ελλήνων”, τονίζει η ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία κλείνει με ένα…υστερόγραφο. “Καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να υπογράφει τις επιλογές της, αντί να στέλνει non paper. Εκτός κι αν ντρέπεται πλέον και η ίδια για αυτές”.