Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Είναι απάτη, θα τον βρω εγώ αυτόν...»! (Βίντεο)

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, είχε ξεσπάσει μέσω της εκπομπής της, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια δεν έκανε ποτέ καμία διαφήμιση για σκευάσματα αδυνατίσματος και ότι πρόκειται για απάτη.

Χθες το πρωί επανήλθε κάνοντας γνωστές τις κινήσεις της: «Με την ευκαιρία να ξαναπώ γι’ αυτές τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο που φέρομαι να διαφημίζω ένα ρόφημα με το οποίο αδυνατίζεις. Δεν είναι αλήθεια είναι απάτη και φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Μην το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σ’ αυτήν την ιστορία. Είναι και επικίνδυνα αυτά για την υγεία. Έχουν βομβαρδίσει το ίντερνετ με τη διαφήμιση και τη δική μου φωτογραφία».

Μάλιστα, στην εκπομπή της αποκάλυψε πως έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός και της είπαν ότι η συγκεκριμένη απάτη προέρχεται από το εξωτερικό.

«Στενοχωριέμαι αν έστω και ένας άνθρωπος έχει δώσει τα λεφτά του… Θα τον βρω εγώ ποιος είναι», είπε η Σκορδά φανερά ενοχλημένη αλλά και στενοχωρημένη με την τόσο μεγάλη διάσταση, που έχει λάβει το θέμα με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Δείτε το video…

Σχολιάστε