Ξεκίνησε το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι από 04-10-2017 η επωνυμία της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών-Τύπου-Χάρτου Μ.Μ.Ε & Συναφών Επαγγελμάτων έχει αλλάξει. Με βάση την 459/11-09-2017 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Αθηνών, εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Λιθογράφων και η νέα ονομασία είναι <<ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ>>.

 

Η αλλαγή της επωνυμίας, όπως και οι υπόλοιπες τροποποιήσεις στο Καταστατικό του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου, ήταν αποτέλεσμα συλλογικής συζήτησης στους χώρους δουλειάς και στις Σωματειακές επιτροπές του κλάδου ,όπου ολοκληρώθηκε με την καταστατική συνέλευση στις 18-6-2017.Οι αλλαγές του καταστατικού εγκρίθηκαν ομόφωνα στην Γενική Καταστατική Συνέλευση του Συνδικάτου.

 

Τώρα πια το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, έχοντας διευρύνει το πεδίο ευθύνης και δράσης του,καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε έναν ενιαίο φορέα.

Μέλη του μπορούνε να είναι όλοι όσοι απασχολούνται στην Χαρτοποιεία, την επεξεργασία Χάρτου, την Εκτυπωτική βιομηχανία ή βιοτεχνία, βιβλιοδετεία καθώς και την διακίνηση του Τύπου, ανεξαρτήτου ειδικότητας.

Η έδρα του Συνδικάτου παραμένει στην Αριστοτέλους 11-15,6ος ορ.

 

Τα τηλέφωνα και το FAX επικοινωνίας του Συνδικάτου παραμένουν ίδια:                     Τηλ.:210-5223756 Fax: 210-5223721.

 

Η ηλεκτρονική σελίδα του θα συνεχίσει προσωρινά να λειτουργεί στη διεύθυνση :                     Panelladikienosilithografonblogspot.com μέχρι την ολοκλήρωση της νέας μας σελίδας.

 

Το νέο μας email είναι:sindikato.tipou.xartou@gmail.com

 

 

Με εκτίμηση

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα