Κοσμικότητες στην ΔΕΘ με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ: Οι γόβες της Κατερίνας, η Ρένα και η Έφη!

Δύο συν μία ήταν οι γυναικείες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση στην ΔΕΘ, στην ομιλία και την συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα. Η μία ήταν η Ρένα Δούρου η οποία βρισκόταν στην τρίτη σειρά των καθισμάτων χθες το μεσημέρι.

Φαινόταν ολίγον τι άκεφη, αλλά την καταλαβαίνω. Στην τρίτη σειρά ήταν κι η Κατερίνα Νοτοπούλου που τράβηξε όλα τα φλας καθώς επέλεξε –μεσημεριάτικα– να φορέσει ψηλοτάκουνη κόκκινη γόβα και στενό φόρεμα με σκίσιμο στην πλάτη. Αυτή πάλι ήταν μέσα στα χαμόγελα ενώ με συγκίνησε ιδιαιτέρως η προσοχή με την οποία φαινόταν να παρακολουθεί τον Αλέκο Φλαμπουράρη, που της μιλούσε ιδιαιτέρως με διδακτικό ύφος.

Αυτή που ξεχώρισε δια της απουσίας της, όμως, ήταν η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δεν πήγε στη συνέντευξη αν και το προηγούμενο βράδυ ήταν στην ομιλία. Το πνεύμα της, πάντως, ήταν εκεί, όπως διαπιστώσαμε, αφού τουίταρε ενθουσιασμένη την αποστροφή του Τσίπρα περί ανάπτυξης μέσω της αύξησης μισθών και κάτι αλλά μεταφυσικά.

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>