Οι 10 πιο παράξενες κι αστείες τουαλέτες του κόσμου

Το κάλεσμα της φύσης δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Τι γίνεται όμως όταν οι τουαλέτες γίνονται λίγο πιο παράξενες από ότι θα΄πρεπε;

Ο κόσμος του διαδικτύου και των scoial media, είναι ένας κόσμος που συχνά διακρίνεται από διαφάνεια και χιούμορ, με τους χρήστες τους να μοιράζονται άλλοτε τις πιο παράξενες κι άλλοτε τις πιο αστείες εμπειρίες τους. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που όταν, αφού άκουσαν το κάλεσμα της φύσης βρέθηκαν σε μία τουαλέτα που δεν έβαζε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα και την μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα βρείτε 10 από τις πιο παράξενες τουαλέτες που βρίσκονται εκεί έξω…

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου. Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε το 2001 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουαλέτας, που συγκεντρώνει στους κόλπους του πανεπιστημιακούς, υγιεινολόγους σχεδιαστές τουαλετών, οικολόγους και άλλους ειδικούς από συναφείς κλάδους.

 Ο σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουαλέτας είναι αφενός η ενημέρωση του κοινού για το δικαίωμα του σε ένα καλύτερο περιβάλλον στις τουαλέτες και η υποχρέωση του χρήστη να συνεισφέρει στη διατήρηση, την καθαριότητα και την υγιεινή τους.