Ολυμπιακός: Το ηχητικό, η διάψευση Πρίντεζη και ο… Τολιόπουλος

Ένταση έχει προκαλέσει στις τάξεις του μπασκετικού Ολυμπιακού ένα ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά για οικονομικές οφειλές σε βάρος του. Η διάψευση του παίχτη και ο… Δημήτρης Τολιόπουλος.

Θέση για το ηχητικό ντοκουμέντο που φέρεται να λέει ο ίδιος ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός προς το πρόσωπό του πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, με δήλωση του μετά το τέλος του All Star Game που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας τόνισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως το ηχητικό είναι παράνομο «Γνωρίζω ότι κυκλοφορεί ένα ηχητικό που έχει βγει παράνομα τον τελευταίο μήνα, ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαινε. Προσωπικά θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας. Παραμένουμε μια οικογένεια και αυτό ισχύει και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Ξέρεις πως έχει κυκλοφορήσει αυτό το ηχητικό; «Έχει γίνει παράνομα αυτό το πράγμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω πώς και τι. Πιστεύω στο μέλλον να δούμε πώς έγινε».

Ο πρώην συμπαίκτης του Βασίλης Τολιόπουλος πήρε θέση για το ηχητικό που φέρεται να λέει ότι υπάρχουν οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο 23χρονος γκαρντ του Άρη τόνισε πως δεν έχει σχέση με την δημοσιοποίηση του ηχητικού μηνύματος και ανέφερε πως συνεχίζει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. «Σε απάντηση χθεσινού (10/02) συκοφαντικού δημοσιεύματος που με εμπλέκει σε κάποιο θέμα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν δημοσιοποίησα με κανέναν τρόπο καμία δήλωση κανενός παίκτη του Ολυμπιακού, φυσικά ούτε και οτιδήποτε σχετικό με τον Γιώργο Πρίντεζη. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Επιμένω να ασχολούμαι με το μπάσκετ και μόνον με αυτό», αναφέρει η γραπτή δήλωση του τέως γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν του Άρη

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα