Ο άγνωστος γάμος του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της Rihanna! (Εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν πριν λίγες μέρες κάποιες φωτογραφίες της Rihanna όπου ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον νέο της σύντροφο, τον Σαουδάραβα επιχειρηματία, Hassan Jameel, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο.

Και μπορεί μετά τις φωτογραφίες όλοι να μίλησαν για την παλαιότερη σχέση του Jameel με τη Naomi Campbell, η εφημερίδα «The Sun» αποκαλύπτει πως ο μεγιστάνας υπήρξε παντρεμένος μία με μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες της Τέχνης στη Μέση Ανατολή, την Lina Lazaar. Ο γάμος τους, βέβαια, έληξε, αρκετό χρόνο πριν γνωρίσει την σταρ της ποπ.

Η Lina Lazaar είναι κριτικός τέχνης, με ειδικότητα στη σύγχρονη τέχνη και έχει οργανώσει αρκετές μεγάλες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ενώ έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της Τυνησίας στην 57η Μπιενάλε Τέχνης της Βενετίας. Χαρακτηριστικό είναι πως το όνομα της βρέθηκε στη λίστα με τις «Top 10 Most Influential Women in Middle Eastern Art».

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2012 σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Opera House στο Παρίσι. Όμως, μετά από κάποιο διάστημα έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Τόσο ο Hassan, όσο και η Lina έχουν προχωρήσει στις ζωές τους, αφού και η κριτικός τέχνης έχει νέο σύντροφο. (govastileto.gr)

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα