Ο Άδωνις θεωρεί «προσωπική» συμπεριφορά, την εμπλοκή πολιτικού σε εκπόρνευση ανήλικης!

Δεν θεωρεί μείζον πολιτικό θέμα την πιθανότητα ένας άνθρωπος που υπήρξε συνυπουργός του να είναι παιδεραστής και σεξουαλικής θηρευτής, που «παραγγέλνει» σε σκιώδεις χαρακτήρες ανήλικα κορίτσια ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, στις οποίες κάνει λόγο για «προσωπική και ατομική» συμπεριφορά, σε «ιδιωτικά θέματα», σε μια σαφή προσπάθεια να υποβαθμίσει αυτού του είδους της συμπεριφορές, που σε άλλες χώρες θα είχαν προκαλέσει την άμεση παραίτηση πολιτικών προσώπων, από όποια θέση και εάν έχουν. Μάλιστα δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο κ. Γεωργιάδης έκανε ένα «λάθος» αφού την ίδια περίπου θέση εξέφρασε όχι σε μια αλλά σε δύο εκπομπές.

Εξίσου χυδαία ήταν και η απόπειρα του υπουργού Ανάπτυξης να βάλει στο «ζύγι» την συγκεκριμένη πράξη, η οποία όπως σαφέστατα καταλαβαίνουν όλοι όσοι διάβασαν τους διαλόγους δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά κάτι το … σύνηθες, με τις βρωμιές του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι η σύγκριση της προσωπικής και ατομικής συμπεριφοράς ενός πρώην υπουργού σε ιδιωτικά του θέματα, έστω και παράνομα, με ό,τι έκανε ένας εν ενεργεία υπουργός κατά την άσκηση του κυβερνητικών του καθηκόντων, έχει καμία σχέση;

Τεχνηέντως προσπαθεί ο νυν υπουργός να μας πείσει ότι ο πρώην συνάδελφός του είχε «προσωπικές» σχέσεις που δεν άπτονταν του ρόλου του ως βουλευτή ή υπουργού με τους συγκεκριμένους τύπους και ότι δεν του έκαναν ανήλικα κορίτσια ως δώρο για διαφόρων ειδών διευκολύνσεις και χάρες αλλά επειδή ήταν καλός στην… παρέα.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι εάν πράγματι ισχύουν τα περί ονόματος υπουργού – κάτι που ισχυρίσθηκε ότι δεν γνωρίζει – τότε αυτός δεν έχει θέση στην Νέα Δημοκρατία.

Όπως ακριβώς έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σε ερώτηση της «δημοκρατίας». Ισχυριζόμενος όμως ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά «φημολογία» αυτή την στιγμή.

Το ερώτημα που παραμένει είναι το πότε θα ευαισθητοποιηθεί η δικαιοσύνη από την «φημολογία».

Σχολιάστε