Ο αμερικανός σταρ Μίκι Ρουρκ σήμερα στην Ακρόπολη

Την Ακρόπολη θα επισκεφθεί σήμερα ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ ο οποίος έφτασε στη χώρα μας την Τρίτη για τα γυρίσματα της ταινίας man of God.

Στην Ακρόπολη θα τον συνοδεύσει ο υπουργός Τουρισμού κ Θεοχάρης με τους παραγωγούς της ταινίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ζήτησε να επισκεφθεί την Ακρόπολη για να θαυμάσει τον πλούτο της Αθήνας όπως είπε ο ίδιος.

Εφτασε την Τρίτη στην Αθήνα

Ο αμερικανός σταρ έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη, προκειμένου να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο γυρισμάτων της ταινίας «Man of God» της Γιελένα Πόποβιτς, που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο Μίκι Ρουρκ φορώντας μάσκα και ντυμένος με το γνωστό του στιλ, τζιν, φούτερ και καουμπόικο καπέλο, επιβιβάστηκε σε λιμουζίνα και κατευθύνθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει στη Βουλιαγμένη. Από την Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο Μίκι Ρουρκ θα έχει καθημερινά γυρίσματα, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με ανθρώπους του υπουργείου Πολιτισμού.

Στην ταινία εκτός από τον Μίκι Ρουρκ πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

miki-royrk2.jpg

Σχολιάστε