Ο Α.Τσίπρας κάλεσε στο Μαξίμου τον Π.Καμμένο: Αύριο στις 10:30 η συνάντηση

Άρον-άρον φέρνει στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός τον υπουργό Εθνικής Άμυνας επισπεύδοντας τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις για το Σκοπιανό.

Ο  Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε σήμερα με τον Πάνο Καμμένο και τον «κάλεσε» να συναντηθούν αύριο, Κυριακή πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Νωρίτερα συνεργάτες του Πάνου Καμμένου ανέφεραν πως το ραντεβού είχε κλείσει για Δευτέρα μεσημέρι.

Για να φανεί όμως ότι είναι ο πρωθυπουργός αυτός που οδηγεί και καθορίζει τις εξελίξεις και όχι ο υπουργός Άμυνας φρόντισε να καλέσει ο ίδιος τον Π.Καμμένο αύριο καθορίζοντας αυτός το πότε και το που, διαψεύδοντας και τις πληροφορίες ότι η συνάντηση θα γινόταν τη Δευτέρα, πληροφορίες  που είχαν βγει από τους ΑΝΕΛ.

Να σημειωθεί ότι το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου, μετά την ξαφνική κρίση που ξέσπασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ενόψει της έλευσης στην ελληνική βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είχε προγραμματιστεί για χθες το απόγευμα, μετά την αναχώρηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ η οποία πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στη χώρα.

Ωστόσο, το ραντεβού των δύο αναβλήθηκε χθες το πρωί καθώς μέχρι και το απόγευμα εξελισσόταν το… «θρίλερ» (που μόνο θρίλερ δεν ήταν ουσιαστικά) στη σκοπιανή βουλή με το κατά πόσο ο Ζάραν Ζάεφ θα καταφέρει να βρει τους 80 βουλευτές που χρειαζόταν για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή. Τσίπρας και Καμμένος σε τηλεφωνική τους συνομιλία αποφάσισαν να αναβάλλουν το ραντεβού τους μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στη γείτονα.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα