Ο Κώστας Καραμανλής με μοναχούς στην Κόνιτσα! (Φωτό)

Την ώρα που κάποιοι… ομνύουν στο όνομά του και τον φέρουν… μετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα ακόμα και με το ΕΣΡ μέσω… Πολύδωρα, ο Κώστας Καραμανλής, κάνει αυτό που ξέρει, από τότε που έφυγε από την Πρωθυπουργία: Βόλτες ανά την Ελλάδα!

Ένα τριήμερο στο Δολό του Δήμου Πωγωνίου της Ηπείρου, στον ξενώνα του φίλου του Χριστόφορου Κωσταρά, πέρασε λοιπόν ο πρώην Πρωθυπουργός, μαζί με τη Νατάσσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους.

Ο Κώστας Καραμανλής πήγε και στην Κόνιτσα όπου επισκέφθηκε την οικία του Αγίου Παϊσίου και νωρίς το πρωί ξεκίνησε για πεζοπορία προς τη Μονή Στομίου, μαζί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη, καθώς και τον δήμαρχο Κόνιτσας, Αντρέα Παπασπύρου και τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη.

Ο πρώην πρωθυπουργός είδε το κελί του Οσίου Παϊσίου όπου παρέμεινε επί τετραετία, και άφησε πίσω του σπουδαίο ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον λαό της Κόνιτσας. Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής συνομίλησε με μοναχούς και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες. (epirusgate.blogspot.gr)