Ο μαθητής που… «λιποθύμησε» στη θέα του Κυριάκου Μητσοτάκη (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας «Έλλη Αλεξίου» για να επιβλέψει την πρώτη ημέρα λειτουργίας των δημοτικών μετά το lockdown. 

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με καθηγητές και άνοιξε διάλογο με μαθητές, τους οποίους ρώτησε φυσικά πώς πέρασαν την περίοδο της καραντίνας κλεισμένοι στα σπίτια τους, ενώ δεν έλειψαν και οι συμβουλές για ατομική προστασία και χρήση των απολυμαντικών προιοντων κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο.

«Προσέχουμε τώρα» τόνισε ο πρωθυπουργούς στα παιδιά όταν συνάντησε έναν συνονόματο του μαθητή μαθητή σχολίασε τι «ωραίο όνομα έχουμε»...

Από τα στιγμιότυπα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, δεν έλειψαν και οι άβολες στιγμές καθώς τα παιδιά με την αθωωότητά τους, αφήνουν την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό να εκφράσου τα συναισθήματά τους. 

Η δασκάλα ρώτησε τους μαθητές της Α’ Δημοτικού εάν γνωρίζουν ποιος είναι ο κ. Μητσοτάκης με εκείνα να γνέφουν αρνητικά, ενώ όταν τους ενημέρωσε ότι πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας, ένα γλυκύτατο αγοράκι αντέδρασε κάνοντας ότι λιποθυμάει. 

Όπως  αναφέρει και το γνωστό άσμα του Σαββόπουλου, «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;
έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα…»

Σχολιάστε