Ο Μπεν Άφλεκ εξομολογείται: «Ο εθισμός μου στο αλκοόλ διέλυσε τον γάμο μου»! (Βίντεο)

Πικρά μετανιωμένος για το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ δηλώνει ο Μπεν Άφλεκ, σε νέα συνέντευξή του, στην οποία μιλάει για τη μάχη του με τον αλκοολισμό και τις καταστροφικές επιπτώσεις που είχε ο εθισμός του στο γάμο και την καριέρα του.

«Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου, είναι το διαζύγιό μου. Η ντροπή είναι τοξική. Δεν βγαίνει τίποτα θετικό από την ντροπή. Βράζεις απλά σε ένα τοξικό, απεχθές αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και μίσους για τον ίδιο σου τον εαυτό», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους «New York Times», εξηγώντας ότι ο αλκοολισμός του ήταν η αιτία της διάλυσης του γάμου του.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι, για αρκετά μεγάλο διάστημα, έπινε σχετικά ελεγχόμενα. «Αυτό που συνέβη, ήταν ότι άρχισα να πίνω ολοένα και περισσότερο, όταν ο γάμος μου άρχισε να καταρρέει. Αυτό ήταν το 2015-2016. Ο αλκοολισμός μου, φυσικά, προκάλεσε περισσότερα συζυγικά προβλήματα», πρόσθεσε.

Ο γάμος του, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός τομέας της ζωής του που επλήγη από το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σημαντικός ήταν και ο αντίκτυπος στην καριέρα του, καθώς ο αλκοολισμός του ήταν η αιτία που δεν δέχτηκε να επιστρέψει στο ρόλο του Batman.

Παρά τα πάνω και τα κάτω της ζωής, όμως, ο Άφλεκ υποστηρίζει ότι προσπαθεί να κρατάει μια θετική στάση. «Δεν είναι ιδιαιτέρως υγιές για μένα να εστιάζω στις αποτυχίες, δηλαδή στις υποτροπές, και να αυτομαστιγώνομαι», τόνισε.

Δείτε στο video τη στιγμή όπου ο Μπεν Άφλεκ… ερωτεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ:

Σχολιάστε