Ο Μπόρις Τζόνσον σαν ερωτευμένο μαθητούδι – Το… χούφτωμα της συντρόφου του (φώτο)

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα – μια πρόταση γάμου- στην όμορφη συνοδό του και πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των Τόρηδων- Κάρι Σίμοντς είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Κι αυτό μολονότι βρίσκεται ακόμη στη μέση ενός διαζυγίου από τη δεύτερη σύζυγό του, επί 25 χρόνια, Μαρίνα.

«Θέλει να αρραβωνιαστεί. Είναι κατενθουσιασμένος με την Κάρι. Την έχει ερωτευτεί παράφορα. Τρέχει σαν σκυλάκι γύρω της, αλλά φοβάται μην τα καταστρέψει όλα», είπε φίλος του στην εφημερίδα The Sun.

«Φαίνεται ότι θέλουν να αγγίζονται συνέχεια», είπε ένας φίλος του ζευγαριού.

Αλλά και η Σίμοντς δεν κρύβει τον έρωτά της για τον 54χρονο Τζόνσον, μάλιστα έβαλε μια φωτογραφία του στο κινητό της. Ο Τζόνσον σχεδιάζει να κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί της σε εκδήλωση των Τόρηδων

Το ζευγάρι είχε κάνει γιορτές στη βίλα Ειρήνη του πατέρα του Τζόνσον στο Νότιο Πήλιο, ενώ την περασμένη Παρασκευή εθεάθησαν να γευματίζουν δίπλα στο τζάκι, όντας οι μοναδικοί εκείνη την ώρα πελάτες, στην παραδοσιακή ταβέρνα της Αφροδίτης στην κεντρική πλατεία του Λαύκου.

Η Σίμοντς, που είναι τώρα οικονομική σύμβουλος στο Bloomberg, δεν έχει συναντηθεί ακόμη με κάποιο από τα παιδιά του Τζόνσον, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.

Ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό στη Βρετανία πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον Τζόνσον, όταν εκείνος κι η γυναίκα του ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αναγκάστηκε να φύγει από το πόστο της όταν βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών και της Ντάουνινγκ Στριτ, αλλά τώρα ζουν μαζί και η όμορφη 30χρονη αποκαλεί μάλιστα τον αγαπημένο της “Bozzie Bear” από το όνομα του γνωστού μάπετ Φόζι.
 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα