Ο Ντουέιν Τζόνσον στο γυμναστήριο μας δείχνει πώς παραμένει βράχος! (Φωτό–Βίντεο)

Ο δημοφιλής σταρ του Hollywood, Ντουέιν Τζόνσον, επιβεβαιώνει το παρατσούκλι του «The Rock» και με το παραπάνω… στο γυμναστήριο!

Ο 47χρονος Ντουέιν Τζόνσον, με τις συσπάσεις του προσώπου του να φανερώνουν την… υπερπροσπάθεια, που καταβάλλει προκειμένου να σηκώσει πολύ μεγάλα βάρη, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα ταινία του, στην οποία υποδύεται τον Black Adam, έναν από τους γνωστότερους κακούς στο σύμπαν της DC Comics.

Οι φλέβες του… πετάγονται σε όλο το μήκος των χεριών του, καθώς θέλει να είναι σε απόλυτη φόρμα το καλοκαίρι που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής, που διατηρεί το παρατσούκλι που είχε στο ρινγκ, ετοιμάζεται, επίσης, να κάνει την παραγωγή, αλλά και να πρωταγωνιστήσει σε μια βιογραφική ταινία για τον παλαιστή Mark Kerr.

«Η ιστορία του είναι απίστευτη. Οπως όλοι μας και όπως πολλοί παλαιστές, έδωσε μάχη με τους δαίμονές του, τους δαίμονες του εθισμού, των ψυχικών προβλημάτων, της πίεσης του να παλεύεις μπροστά σε 50.000 ανθρώπους».

Ο Kerr, γνωστός και ως «The Smashing Machine» θεωρείτο ο κορυφαίος παλαιστής του κόσμου κατά τη διάρκεια της καριέρας του στο άθλημα του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts – Μεικτές πολεμικές τέχνες) από το 1997 έως το 2009. Μάλιστα, το 2003 είχε γυριστεί και ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής ΗΒΟ, όπου υπήρχε εκτενής αναφορά για τον εθισμό του στα αναλγητικά.

Δείτε το τρέιλερ από το εν λόγω ντοκιμαντέρ:

Σχολιάστε