Ο Ξανθόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί την «μπέμπα» του το απόλυτο ελιξήριο νεότητας!

Την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τη Δευτέρα αποφάσισε να το γιορτάσει, κάνοντας μια ωραία βόλτα με τη μηχανή του.

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο που είναι φανατικός μηχανόβιος, όπως και αρκετοί συνάδελφοί του στο Κοινοβούλιο. Ολόκληρο κλαμπ μηχανόβιων έχει δημιουργηθεί πλέον, εάν μετρήσουμε όλους αυτούς που οδηγούν μηχανές.

«Σήμερα, μετά από πολύ καιρό, βγήκα βόλτα με την “μπέμπα”. Ένιωσα την απόλαυση στο ακέραιο. Η βόλτα με τη μηχανή εξακολουθεί να αποτελεί ελιξήριο νεότητας. Μέχρι την επόμενη βόλτα, που ελπίζω να είναι σύντομα, νιώθω πλήρης», είπε ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος λίγο πριν φορέσει το κράνος του, γιατί χωρίς αυτό δεν ανεβαίνει ποτέ στην μηχανή!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε