Ο Τάσος Χαλκιάς αποκαλύπτει γιατί δεν πληρώθηκε για τις «Άγριες Μέλισσες»! (Βίντεο)

Για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εξήγησε και τον λόγο που δεν πληρώθηκε για τη συμμετοχή του.

«Βέβαια και δεν πήρα αμοιβή για τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς. «Κατά κάποιο τρόπο είναι αυτονόητο αυτό. Γιατί πολύ απλά, όταν πας να συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι μια πάρα πολύ μεγάλη παραγωγή, μα πολύ μεγάλη, εάν μετρήσεις τους ηθοποιούς που παίζουν και παίζουν καθημερινά όλοι και τους βάλεις από ένα ελάχιστο μεροκάματο στον κάθε έναν, συν το τεχνικό προσωπικό, η απόσβεση που πρέπει να κάνει ο παραγωγός είναι πάρα πολλά τα λεφτά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Μοιραία, λοιπόν, εκείνους που θα ρίξουν πιο πολύ είναι οι ηθοποιοί. Άρα εκεί η πίτα θα μοιραστεί λίγο δύσκολα. Είναι δύσκολο για τους συναδέλφους που παίζουν σε αυτή τη σειρά, ή οποιαδήποτε άλλη, που έχει τέτοιο πλήθος ηθοποιών. Πώς να πάω εγώ εμβόλιμος; Είπα πολύ απλά στον κ. Καραγιάννη, “φίλε μου Γιάννη δεν θέλω λεφτά”. Δεν μπορούσα να πάρω λεφτά όταν γνώριζα τι χρήματα έπαιρναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου που συμμετέχουν σε αυτή τη σειρά», δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το video…

Σχολιάστε