Ο «φονιάς του νερού»: Το μυστηριώδες και τρομακτικό πλάσμα που αναστάτωσε την λίμνη!

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι κινεζικής πόλης όταν εντόπισαν μέσα στην λίμνη ένα μυστηριώδες πλάσμα που το μισό μοιάζει με χελώνα και το μισό με φίδι.

Το πλάσμα αυτό ταυτοποιήθηκε ως είδος αλιγάτορα που ζει στην Βόρεια και Κεντρική Αμερική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αλιγάτορας βρέθηκε στις 9 Φεβρουαρίου σε λίμνη στο πάρκο της Γκουανγκζού. Υπολογίζεται ότι το μήκος του ήταν στα δύο μέτρα.

Ψαράδες όταν είδαν τις φωτογραφίες του κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα είδος αλιγάτορα. Οι αρμόδιοι τοποθέτησαν προειδοποιητικές πινακίδες για να μην κολυμπά το κοινό στην λίμνη.

Αμέσως το νέο της λίμνης έγινε viral ενώ τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης χαρακτήρισαν τον αλιγάτορα ως «ο φονιάς του νερού» και «άγριο». Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δημοσιογράφοι επίσης ανησύχησαν ότι θα μπορούσε να καταστρέψει το οικοσύστημα στη λίμνη «τρώγοντας κάθε ζωντανό πλάσμα».

Ο αλιγάτορας πιάστηκε σήμερα Δευτέρα, έπειτα από τετράωρη επιχείρηση. Τελικά ήταν μόλις 1,2 μέτρα ενώ μαζί του έπιασαν ακόμη έναν περίπου 900 εκατοστών. Εικάζεται ότι έφθασαν στην κινεζική λίμνη από τον ποταμό Περλ όταν είχαν ξεχάσει μία πύλη ανοιχτή το 2013.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα