Πέτρος Τατσόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του – Πότε παίρνει εξιτήριο

Ο Απόστολος Δοξιάδης, φίλος του Πέτρου Τατσόπουλου, θέλησε να ενημερώσει τους χρήστες του Facebook για την κατάσταση υγείας του πρώην βουλευτή και έγραψε χιουμοριστικά πως του ανακοίνωσε την «παραίτησή» του ως εκπρόσωπος Τύπου καθώς θα αναλάβει ο ίδιος ο πολιτικός και συγγραφέας το κομμάτι της «επικοινωνίας» του παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Δοξιάδης έγραψε στο Facebook:

«Σήμερα το απόγευμα παρέδωσα στον Πέτρο Τατσόπουλοτην παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη.

Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του.»

Έτσι, λοιπόν ο Πέτρος Τατσόπουλος θα επανέλθει στην έδρα του την Πέμπτη.

Οι χρήστες κάτω από την ανάρτηση σχολιάζαν θετικά την εν λόγω ανακοίνωση και δεν έκρυβαν τη χαρά τους για το γεγονός ότι βελτιώθηκε η υγεία του πολιτικού και πλέον θα βγει από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Τατσόπουλος υπεβλήθη σε κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για το οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη πριν από λίγες ημέρες ενώ την Παρασκευή (4/10) βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου και συνέχισε τη νοσηλεία του σε τρίκλινο θάλαμο στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.