Παπουρά: «Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Ο Κορνέλιου Παπουρά μίλησε για την πρόκριση της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα στον επόμενο γύρο και τη… συνάντηση με την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό.

Ο προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα τόνισε ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο η ομάδα του απέναντι στην Ένωση, όμως ξεκαθάρισε ότι οι Ρουμάνοι δεν φοβούνται καθόλου τους κιτρινόμαυρους, ενώ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά δεν φοβόμαστε τους Έλληνες. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε. Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι απέναντι στη Χόνβεντ για να τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Για την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Ούγγρους μετά από ένα άκρως επεισοδιακό ματς: «Αξίζαμε την πρόκριση. Θα ήταν άδικο να χάσουμε στα χαρτιά με 3-0 ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρία, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.

Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε, έστω και στα πέναλτι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».