Πιερία: Έκαναν το παρεμπόριο της ζωής τους!

Δεκατρείς συλληφθέντες για παρεμπόριο στην Πιερία – Είχαν βρει τον παράδεισο τους με το παράνομο εμπόριο. Ό,τι βρέθηκε κατασχέθηκε και καταστράφηκε σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Οργανωμένη «εκκαθάριση» από τους αλλοδαπούς που διαθέτουν προς πώληση προϊόντα παρεμποροίου στους παραθεριστές και τους λουόμενους στις τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, το πρωί του Σαββάτου, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν 13 αλλοδαπούς μέσα στα καταλύματα που χρησιμοποιούσαν σε παραλιακή περιοχή. Στο εσωτερικό τους, βρήκαν συνολικά  14.000 είδη παρεμπορίου, μεταξύ των οποίων ρούχα, παιδικά παιχνίδια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα!

Όλα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν όπως ορίζει η νομοθεσία. Οι 13 συλληφθέντες αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παρεμπόριο και άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια, ενώ τους βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.