Πόλεμος στο My Style Rocks με Κρήτη–Κύπρο: Οι «βλαχάρες» και τα μπινελίκια της Δήμητρας Αλεξανδράκη! (Βίντεο)

«Θες μ@δομ@ύνι, πάμε μ@δομ@ύνι»!

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να βγαίνει εκτός εαυτού και τον σκηνοθέτη να φορτώνει στα «μπιμπ» την σκηνή.

Ο καυγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Δήμητρα και Τζώρτζια Παναγή όταν η πρώτη διέκοψε την κριτική της δεύτερης κατά την βαθμολογία της Κορίνας και της είπε ότι όσα λέει είναι «άκυρα». Η Δήμητρα συνέχισε με μια μαντινάδα και η Κύπρια Τζώρτζια την αποκάλεσε «βλαχάρα».

Σε παραλήρημα η Δήμητρα: «συγγνώμη αποκαλείς τους Κρητικούς βλάχους;»

«Εσένα αποκάλεσα έτσι για τον τρόπο που μιλάς», απάντησε η Τζώρτζια.

«Δηλαδή λες ότι οι Κρητικοί, ο τρόπος που μιλάνε είναι βλαχαδερά και ότι δεν ξέρουμε να μιλάμε; Δηλαδή εσύ που είσαι Κύπρια και ο τρόπος που μιλάτε στην Κύπρο, τι είσαστε;» συνέχισε η Δήμητρα.

Η Τζώρτζια προσπάθησε να το σώσει και να εξηγήσει ότι αυτό που την ενόχλησε ήταν ο τρόπος που την διέκοψε η Δήμητρα, όμως εκείνη συνέχισε «κατηγορείς τους Κρητικούς ενώ στην Κύπρο μιλάτε πολύ χειρότερα»!

«Ελα δεν μπορώ γίνομαι έξαλλη, μου έρχεται η άλλη από την Κύπρο και θα γυρίσει να μου πει εμένα για την Κρήτη, έλα τώρα τράβα πίσω και μη τους πεις πως μιλάνε έτσι, μιλήστε γαλλικά στην Κύπρο», συνέχισε η Δήμητρα που έβραζε από τα νεύρα της και έχανε και λίγο την σύνταξη. «Μιλάτε πολύ χειρότερα και σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε εμείς στην Κρήτη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με «μπιπ» και πρέπει να διαβάσετε τα χείλη της Δήμητρας για να καταλάβετε όλα όσα ήθελε να πει.

Δείτε στο video…

Σχολιάστε