Πόλεμο -που θα είναι και ο τελευταίος για την ανθρωπότητα- βλέπουν Αμερικανοί στρατιωτικοί!

Σχεδόν το 50% των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ φοβούνται ότι οι ΗΠΑ θα εμπλακούν σε νέο μεγάλο πόλεμο εντός των επόμενων 12 μηνών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Military Times, με την Ρωσία και την Κίνα να βρίσκονται στην κορυφή των πιθανών αντιπάλων.

Περίπου το 46 τοις εκατό των ερωτηθέντων στην ανώνυμη έρευνα των εν ενεργεία στρατιωτικών, που είναι αναγνώστες του Military Times, δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ θα εμπλακούν σε έναν ακόμα πόλεμο εντός του επόμενου έτους – ποσοστό αυξημένο κατά πολύ από το 5% της περσινής αντίστοιχης έρευνας.

Περίπου το 44% των ερωτηθέντων είχε θετική άποψη για την προεδρία του Trump, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, σε σύγκριση με το 43% που είχε αρνητική. Το περασμένο έτος, το 46% των ερωτηθέντων ενέκρινε τον Τραμπ σε σύγκριση με το 37% που τον έβλεπε αρνητικά.

Σύμφωνα με εν ενεργεία στρατιωτικούς που μίλησαν στους Military Times, πολλά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ επιλέγουν να μην συνεχίσουν την καριέρα τους και δεν κατατάσσονται εκ νέου καθώς φοβούνται ότι ένας μεγάλος πόλεμος βρίσκεται στον ορίζοντα.

Βέβαια ένας τέτοιος πόλεμος θα ήταν και ο τελευταίος για την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, εξαιτίας βέβαια των πυρηνικών τα οποία θα σημάνουν και το τέλος του πολιτισμού.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα