Σάλος με το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»! (Φωτό)

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων…

Σάλος έχει ξεσπάσει για το σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έγραψε «μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι». Όλα ξεκίνησαν από ένα λάθος της ΕΡΤ1 όπου στο σούπερ της Ντόρας Μπακογιάννη έγραψαν: «βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ». Κάποιος χρήστης και διαδικτυακός φίλος της Νίνας Κσιμάτη ανέβασε το scrennshot στο facebook. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αστειευτεί με ένα σχόλιό της.

Η Νίνα Κασιμάτη, λοιπόν, έγραψε σχολιάζοντας «η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι».

H επίμαχη φράση όμως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να εκδίδει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «γνωστό, θλιβερό, συκοφαντικό και εξευτελιστικό για τους αστυνομικούς απολιθωμένο σύνθημα».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αστυνομικοί: «δεν είναι «γουρούνια» ούτε ασφαλώς «δολοφόνοι» και δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε, πολύ περισσότερο σε έναν εκπρόσωπο του Νομοθετικού να αναμασά τέτοιας εφηβικής αφέλειας και μεταχουντικής συμπλεγματικής νοοτροπίας συνθήματα, ακόμα και δίκην αστεϊσμού!

Καλούμε την κα Βουλευτή, έστω και τώρα, να αντιληφθεί το ολίσθημά της και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αχαρακτήριστη αυτή ενέργειά της.

Εάν δεν το πράξει, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ανταποκρινόμενη στο θεσμικό της ρόλο, ως εκπρόσωπος κόμματος εξουσίας, σημαίνει ότι εννοεί την κάθε συκοφαντική της λέξη, οπότε θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη, για να προστατεύσουμε την πληγωμένη τιμή και υπόληψη της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της που εκπροσωπούμε».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τη βουλευτή Πειραιά.

«Ερωτάται από εδώ ο Αλέξης Τσίπρας προτού ερωτηθεί κι από βήματος Ολομέλειας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που ανήρτησε στο facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;» έγραψε στο προφίλ του στο Twitter.

Σχολιάστε